Ninove 10 Apr 2020 - 04u56
Clear Sky
8.89°C

Plantjesweekend 'Kom op tegen Kanker' opnieuw een succes

15 september 2018
Plantjesweekend 'Kom op tegen Kanker' opnieuw een succes

NINOVE - Het plantjesweekend van 'Kom op tegen Kanker' brengt ook in Ninove vele vrijwilligers op de been.

Het PLANTJESWEEKEND is een vaste waarde bij 'Kom op tegen Kanker'. Na 23 succesvolle edities weet heel Vlaanderen wat er gebeurt tijdens het derde weekend van september.

Honderdduizenden Gentse azalea's vinden dan hun weg naar mensen die de strijd tegen kanker een warm hart toedragen. In 2017 waren dat er 325.420.

In Ninove zetten leden en mandatarissen van Open-VLD, samen met vrijwilligers, zich al enkele jaren in voor de verkoop van de plantjes aan enkele warenhuizen.

Ook stellen ze ieder jaar op vrijdag en zaterdag een standje op aan het Oudstrijdersplein waar zij de Oost-Vlaamse bloemen aan de prijs van 7 euro vlot aan de man en vrouw brengen.

Dit jaar is de verkoop andermaal een groot succes; tegen zaterdag 16 u waren de 1500 plantjes de deur uit.

GNE   Foto's Giovanni Neckebroeck

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons