Ninove 04 Apr 2020 - 05u35
Scattered Clouds
6.81°C

Orangewinkel krijgt dievenbezoek

13 september 2018
Orangewinkel krijgt dievenbezoek

NINOVE - Donderdagochtend omstreeks 4 uur is ingebroken in de Orange winkel op de Centrumlaan in Ninove.

Politie en parket weten nog niet of hier één bende aan het werk is, maar hebben toch al besloten om alle inbraken te bundelen in één onderzoek.

“We hopen de komende dagen meer duidelijkheid te krijgen”, aldus korpschef Philippe De Cock. 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons