Ninove 05 Apr 2020 - 18u19
Clear Sky
4.85°C

Ninoofse politie vat 5 illegalen in vrachtwagen uit Spanje

07 september 2018
Ninoofse politie vat 5 illegalen in vrachtwagen uit Spanje

NINOVE - De Ninoofse politie is vrijdag opgeroepen door een trucker die vreemde geluiden opmerkte in de laadruimte van zijn vrachtwagen.

Toen de politie met 2 patrouilles ter plaatse kwam in de industriezone Pamelstraat-Oost en de vrachtwagen openden, troffen zij 5 illegalen aan in de laadruimte. De chauffeur vervoerde dranken, afkomstig uit Spanje, die hij moest afleveren in een bedrijf op de industriezone. De chauffeur had de nacht doorgebracht op een bewaakt parkeerterrein. De mensen hadden zich daar via het dak toegang verschaft tot de laadruimte.

Nadat de personen gefouilleerd waren, zijn ze afgevoerd naar het politiecommissariaat. Daar nam de lokale politie contact op met de Dienst Vreemdelingenzaken.

GNE

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons