Ninove 03 Apr 2020 - 04u00
Broken Clouds
10.09°C

Autodiefstal op klaarlichte dag

21 juni 2017
Autodiefstal op klaarlichte dag

Afgelopen zondag werd ter hoogte van de hospitaalkerk een donkergrijze Ford Fiësta gestolen. De feiten gebeurden zondag tussen 14u en 14.30u. De eigenaar bevestigt dat op camerabeelden twee personen te zien zijn die met de auto via de Brusselsesteenweg  richting Brussel reden. De auto is 11 jaar oud en licht beschadigd boven het achterwiel aan de chauffeurskant. Mogelijke getuigen worden verzocht zich te melden bij de politie.

 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons