Ninove 10 Apr 2020 - 19u29
Clear Sky
16.7°C

Vijfde Witkap schlagerfestival werd een XXL editie!

01 september 2018

NINOVE - Jeroen Events organiseerde dit jaar voor de vijfde keer het Witkap schlagerfestival en maakte er meteen een extra grote editie van.

De liefhebbers van het genre konden hun hart ophalen met Christoff, Dean, David Vandyck, Yves Segers, Johan Veugelers, Celien Hermans, Bart en onze lokale helden Bram & Lennert.

Wegens verbouwingswerken vond het feest - dat tot de late uurtjes duurde - dit jaar niet plaats in brouwerij Slaghmuylder, maar in de tennishal Madison in Ninove. (BDB)

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons