Ninove 28 Mar 2020 - 20u48
Clear Sky
12.57°C

Radio Savooi een geslaagd, vernieuwend project!

01 september 2018

NINOVE - De Savooifeesten zijn sinds jaar en dag een gekend begrip in Ninove. Ze switchen om de twee jaar; het ene jaar organiseren zij een gezellig en muzikaal weekend eind augustus, het andere jaar wordt er een alternatief programma voorzien.

Deze zomer werd het gehele concept in een nieuw kleedje gestopt onder de naam "radio Savooi".

Ze startten vanaf vrijdag 18 uur om te eindigen om zaterdag 18 uur.Ze waren dus 24 uur lang in de ether, dit alles live on air, met tal van verschillende gasten en presentatoren.

Gastlocatie was KAAi in Ninove, en - het mag gezegd - de mannen en vrouwen van het Savooi-team maakten er een super gezellig kader van waar menige Ninovieters mekaar konden ontmoeten, respect!!

Uiteraard was Ninofmedia van de partij!

BDB

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons