Ninove 01 Apr 2020 - 18u46
Clear Sky
7.73°C

Brandweer ruimt afgewaaide takken

31 augustus 2018
Brandweer ruimt afgewaaide takken

NINOVE - De Ninoofse brandweer is vrijdagavond omstreeks 21 uur opgeroepen om op de Elisabethlaan afgewaaide takken te verzagen en te verwijderen. Deze lagen op het fietspad en de rijweg.

Een grote tak versperde vrijdagavond enige tijd de Elisabethlaan in Ninove, ongeveer ter hoogte van het kruispunt met de Centrumlaan. Een voorbijganger belde de brandweer.

De Ninoofse brandweer zaagde de tak in stukken en haalde het obstakel van de weg. De lokale politie regelde het verkeer gedurende de zaagwerkzaamheden.

 

 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons