Ninove 08 Apr 2020 - 05u42
Few Clouds
20.67°C

Sloop gekend winkelpand in Marktstraat voor nieuwbouwproject

26 augustus 2018
Sloop gekend winkelpand in Marktstraat voor nieuwbouwproject

NINOVE - In de Marktstraat is de sloop aan de gang van het handelspand van de gewezen kledingzaak Couture Lieve.

Het gebouw, waar tientallen jaren deze gekende zaak gevestigd was, maakt plaats voor een nieuwbouw. Deze zal samen met het project in de Langemuntstraat gerealiseerd worden. Er komen 4 appartementen en een handelsruimte met ondergrondse garages. Deze garages zullen ook toegankelijk zijn voor de bewoners van de 'Residentie Langemunt'  langs de Langemuntstraat.

'Residentie Langemunt' komt waar enige tijd geleden vier in verval geraakte gebouwen gesloopt zijn. In dit project zullen appartementen en horeca- of handelszaken gebouwd worden.

Eens deze projecten afgerond, zal de omgeving een ander en verzorgder uitzicht gekregen hebben. Hierdoor zal het van op één van de vele terrasjes rond de fontein nog aangenamer worden om te genieten van een hapje of drankje tijdens mooie zomeravonden.

GNE  Foto's Giovanni Neckebroeck

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons