Ninove 07 Apr 2020 - 05u56
Scattered Clouds
8.72°C

Vuurwerkshow sluit zomervakantie af

28 augustus 2018
Vuurwerkshow sluit zomervakantie af

NINOVE - Met spectaculair vuurwerk, schone muziek en een gezellige avondshopping neemt Ninove op vrijdag 31 augustus in stijl afscheid van de memorabele zomer 2018. ‘t Oeversteksen en de IKORN-parking zijn de plekken waar het (bijna) allemaal gebeurt.

Hoogtepunt van de avond wordt de vuurwerkshow ‘Coeur en Feu’ om 22 uur op de IKORN-parking aan de Bevrijdingslaan. ‘Coeur en Feu’ begint met een podiumspektakel vol acrobatie, dans en sensationele vuureffecten. Aansluitend volgt een even schitterend vuurwerk.

Voor en na het vuurwerk presenteren ze op twee podia de vier ‘BALBUS-orkesten’ die dit voorjaar op tournee door de deelgemeenten trokken. Op het podium ‘rechteroever’ (rand van het stadspark) speelt vanaf 20u30 Style & Croon, op het podium ‘linkeroever’ (parking voor het FEDIMMO-gebouw in de Bevrijdingslaan) zorgt Lady & the Tramps voor muziek. Na het vuurwerk (vanaf 22u30) nemen de twee andere ’BALBUS-orkesten’ hun plek in: Les Poulains Flandriens (‘rechteroever’) en DanQL (‘linkeroever’). Aan het podium ‘linkeroever’ verzorgt de Stedelijke Feestcommissie een drankstand.

Maar ook eerder op de avond is er reeds heel wat te beleven in Ninove. De jaarmarkt van ’s anderendaags (zaterdag 1 september, 10-18 uur) gaat ‘Boho Chic’ en biedt op vrijdagavond 31 augustus al een verrassend en stijlvol aperitief aan: tot 21 uur is het gezellig shoppen in de winkelstraten van Ninove en geniet je onder andere van zelfgemaakte dreamcatchers.

Praktisch

  • ‘Boho Chic Vuurwerk’: vrijdag 31 augustus in Ninove

           - 14 uur - 21 uur: sfeervol shoppen in Ninove-centrum

           - 20.30 uur: BALBUS-orkesten (deel 1) aan weerskanten van ’t Oeversteksen

           - 22 uur: vuurwerk op de IKORN-parking (Bevrijdingslaan)

           - 22.30 uur: BALBUS-orkesten (deel 2) aan weerskanten van ’t Oeversteksen

  • Jaarmarkt gaat ‘Boho Chic’:

           - zaterdag 1 september, 10 uur - 18 uur

           - zondag 2 september, 14 uur - 18 uur

Info: dienst Evenementen 054-31 32 86 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons