Ninove 27 Feb 2020 - 22u19
Lichte regen
2.51°C

Voorde klaar voor 4 dagen Puitenkermis

21 augustus 2018
Voorde klaar voor 4 dagen Puitenkermis

VOORDE - Het laatste weekend van augustus staat zoals de traditie het wil kermis Voorde op de agenda. Het belooft opnieuw een spetterende 4-daagse te worden van 25 tot 28 augustus in en rond de feesttent in de Ophemstraat. De Puitenrijders hebben een uitgebreid programma uitgewerkt.

Op zaterdag opent 'Sandu gym' de feesten vanaf 14 u. met demonstraties thaibox. Vanaf 21 u. gaat 'De Foutste Nacht' in, een volledig nieuw evenement op de openingsdag. Kaarten zijn in voorverkoop verkrijgbaar aan € 5.

Zondag begint al om 9 u. met de opening van een wandellus van 7,4 km in Voorde; ook de kunstmarkt gaat dan van start. Om 11 u. verzorgt de koninklijke harmonie Sint-Cecilia uit Appelterre een aperitiefconcert. Om 14 u. is het de beurt aan de sportievelingen met een kermisjogging. The Dizzy Fingers sluiten de dag af.

Op maandag is er vanaf 14 u. een dansnamiddag met optredens van Jo Vally en dj James Brown.

Kermisdinsdag is traditioneel de drukste dag. Die start om 14 u. met volksspelen voor jong en oud; voor de kids is er een optreden van Pipo en Pipette. Vanaf 19 u. begint de avondprogrammatie: een gevulde avond en nacht met Love2dance, Bram & Lennert, dj James Brown, Mathias Vergels (Louis uit Thuis). Afsluiten doen de Ninoofse ambiancebommen Fred, Tet & The swinging tepelboys.

Op uitzondering van zaterdagavond zijn alle evenementen en optredens gratis. Er staan ook kermisattracties opgesteld in de omgeving van de Ophemstraat.

Info: http://www.depuitenrijders.be/

GNE   Foto Giovanni Neckebroeck

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons