Ninove 29 Mar 2020 - 19u19
Broken Clouds
4.91°C

Ninofmedia behaalt 14.000 volgers en een eerste facebookster

18 augustus 2018
Ninofmedia behaalt 14.000 volgers en een eerste facebookster

NINOVE - Met Ninofmedia rondden wij op 16 augustus de kaap van de 14.000 volgers. We behaalden onze eerste facebookster.

De beelden op onze nieuwssite zijn inmiddels 1.929.236 keer bekeken.

Deze resultaten sterken ons in onze missie om het nieuws uit de Ninoofse regio in tekst en beeld weer te geven.

Met heel veel dank aan onze volgers en adverteerders.

Het team Ninofmedia

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons