Ninove 06 Apr 2020 - 23u50
Clear Sky
17.74°C

Bromfietser licht gewond na aanrijding op Elisabethlaan

17 augustus 2018
Bromfietser licht gewond na aanrijding op Elisabethlaan

NINOVE – De bestuurder van een bromfiets raakte licht gewond toen hij werd aangereden op de Elisabethlaan.

Een personenwagen kwam vanuit de richting Brakel op de Elisabethlaan. Ter hoogte van de vishandel Nino Seafood wou hij rechts afslaan om de parking op te rijden. Op hetzelfde moment kwam een bromfietser vanuit dezelfde richting op het fietspad aangereden. De automobilist bemerkte deze niet, met een aanrijding tot gevolg.

De bromfietser liep lichte verwondingen op en is afgevoerd naar het ziekenhuis.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons