Ninove 09 Apr 2020 - 10u32
Broken Clouds
13.97°C

Jaarmarkt gaat Bohemian Chic

30 augustus 2018
Jaarmarkt gaat Bohemian Chic

NINOVE – De stad organiseert, in samenwerking met de Verenigde Handelaars Ninove, de jaarmarkt op 31 augustus, 1 en 2 september. Na het succes van ‘Ninove Zomert’ kiest de werkgroep opnieuw voor een innovatieve en creatieve aanpak. Met veel sfeer en beleving willen ze veel en vooral een jonger publiek naar de Ninoofse binnenstad brengen.

De jaarmarkt start daarom al op vrijdagnamiddag met een sfeervol shoppingevent in ‘Bohemian Chic’-sfeer. De binnenstad is thematisch aangekleed en het Oudstrijdersplein voor 3 dagen omgevormd tot een Bohemian Garden. Muziek, eten en drinken zullen zorgen voor extra gezelligheid. De winkels zijn open tot 21 uur.

Voor extra piment zorgt een vuurwerkshow aan de IKORN-parking (Bevrijdingslaan) met muzikale optredens vanaf 20.30 uur. Zie hierover een aparte bijdrage elders op de site.

Op zaterdag trekt de werkgroep deze creatieve lijn door. Naast de traditionele jaarmarkt met paarden- en veeprijskamp, autoshow en braderij opent ‘Theater Savooi’ een poëtisch kinderkapsalon en trakteert het de jongste bezoekers op een ‘boho chic’-kapsel.

Voor diegene, die een ritje langs de stadsrand wil maken, is er de magische paardentram.

De vereniging van autodealers uit de Ninoofse regio (ADNO) biedt graties testritten aan met wagens op alternatieve brandstoffen. Zie daarover een aparte bijdrage elders op de site.

Op zondag sluiten de handelaars het shoppingweekend af met een sfeervolle zondagsopening.

Praktisch

  • Vrijdag van 14 uur tot 21 uur
  • Zaterdag van 10 uur tot 18 uur
  • Zondag van 14 uur tot 18 uur
Info: Dienst lokale economie (centrummanager Anniek Chiau) – 054 31 33 62 – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Diether Nachtergaele (voorzitter Verenigde Handelaars Ninove) – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons