Ninove 08 Apr 2020 - 06u40
Few Clouds
20.67°C

Vlaamse toppers tijdens 'Outer Schlagert' op 18 augustus

11 augustus 2018
Vlaamse toppers tijdens 'Outer Schlagert' op 18 augustus

#Outer   - Het Feestcomiteit Outer schakelt dit jaar tijdens Outer Schlagert een versnelling hoger, met Vlaamse toppers  Get Ready en De Romeo's als hoofdacts is een spetterend feestje gegarandeerd.

Tijdens kermis Outer op zaterdag 18 augustus zal het dorpsplein uit zijn voegen barsten voor de optredens van bekende Vlaamse en lokale artiesten. De avond gaat van start met Mr. John vanaf 20 uur, nadien zal stadsgenoot Luc Jones er de ambiance inbrengen. Verder staan met Yves Segers, Get Ready en De Romeo's Vlaamse topartiesten op het podium en zorgen Bram & Lennert voor meer Ninoofse inbreng.

Normaal gingen de activiteiten door op een totaal vernieuwd dorpsplein, maar na een klacht van een buurtbewoner liep de heraanleg van het plein vertraging op en zullen de werken pas in september van start gaan. Hierdoor zal Outer Schlagert nog doorgaan op het huidige plein maar met een nieuwe opstelling zodat er meer ruimte ontstaat voor het publiek. Gunther Goessens en Peter De Meyer van het Feestcomiteit Outer rekenen alvast op een topeditie.

Om de veiligheid tijdens het evenement te garanderen zal er éénrichtingsverkeer van kracht zijn in de Smid Lambrechtsstraat.

Outer Schlagert op zaterdag 18 augustus vanaf 20 u op het dorpsplein van Outer, toegang is gratis.

GNE    Foto Giovanni Neckebroeck

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons