Ninove 17 Aug 2018 - 05:16
Regen
15°C

'Fret Tet & The Swinging Tepelboys' brengen jubileum cd uit

09 augustus 2018
'Fret Tet & The Swinging Tepelboys' brengen jubileum cd uit

NINOVE - De Ninoofse carnavals-partyband 'Fret Tet & The Swinging Tepelboys' bestaat ondertussen 11 jaar! Een jubileum in de carnavalswereld en dat laten ze niet onopgemerkt voorbij gaan. Ze brengen een limited edition dubbel-cd uit en zullen deze voorstellen op een (nog geheime) toplocatie op 1 september.

Door de jaren heen zijn heel wat teksten bij elkaar geschreven (waaronder ondertussen bekende hits als ‘Onze Paster’ en ‘Ze Zwierde Mee Eer Tetten’). Hun liedjes hebben ze voor deze gelegenheid gebundeld op een limited edition dubbel-cd.

Mensen die deze unieke dubbel-cd in voorverkoop bestellen, krijgen een exclusieve uitnodiging voor heel het gezin om dit alles samen met hen te komen vieren op de cd-voorstelling op 1 september, de dag van de jaarmarkt in Ninove. Het evenement zal starten om 20 u in openlucht op een toplocatie, die nog steeds geheim gehouden is.  Bij slecht weer is nog een plan B voorzien.

Wil jij ook eigenaar zijn van deze unieke dubbel-cd? Dat kan door 20 € te storten op rekeningnummer BE45 7350 5014 9489 met vermelding van mailadres in mededeling. Ofwel koop je de cd aan tijdens de jaarmarkt aan hun standje, waarbij je daar je uitnodiging van de cd-voorstelling krijgt voor diezelfde avond nog.

Over Ons

Ninofmedia brengt vooral nieuws uit Ninove en zijn deelgemeenten.

Wij maken het nieuws met artikels, foto’s en audio- en videofragmenten. Onze medewerkers zijn flexibel, werken live ter plaatse en breiden voortdurend hun netwerk uit. 

Contacteer ons