Ninove 28 Mar 2020 - 21u52
Clear Sky
12.57°C

Britse milieuactivist te gast bij de Zwerfvuiljagers

29 juli 2018

Kris De Wit en zijn Ninoofse zwerfvuiljagers zijn inmiddels een begrip geworden in Ninove en omgeving. Afgelopen dinsdag kregen ze internationale steun van de bekende milieuactivist Martin Hutchinson. Deze Brit reist de wereld rond met een duidelijke missie: het sensibiliseren van de mensen over een toch wel ernstig probleem: de wereldwijde vervuiling door zwerfafval. Hutchinson heeft ondertussen meer dan 34000 km in de benen. Ook JP Meus kwam de Ninoofse zwerfvuiljagers een handje helpen. Deze Antwerpse ondernemer bedacht het concept 10 minutes a day waarbij hij iedereen oproept om gedurende 10 minuten per dag zwerfvuil te ruimen. Meer info op Facebook @10minutesadayBE of rechtstreeks bij de initiatiefnemer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons