Ninove 05 Apr 2020 - 03u24
Few Clouds
14.95°C

Bromfietser gewond door wegwaaiende afrastering

27 juli 2018
Bromfietser gewond door wegwaaiende afrastering

 NINOVE – Op Preulegem raakte een bromfietser gewond; hij is afgevoerd naar het ziekenhuis.

De hevige regenbuien deze namiddag gingen gepaard met heftige windstoten. Ter hoogte van de werken op Preulegem, aan de spoorwegovergang, stond een afrastering met afdekzeilen als vervanging voor het voetpad. Een windvlaag verplaatste de hele afsluiting naar de andere kant van de straat; op dat ogenblik kwam een bromfietser langs gereden. Hij kreeg de afrastering over zich heen en is afgevoerd naar het ziekenhuis.

De brandweer en technische diensten kregen nog meldingen binnen over ondergelopen straten, afgebroken takken en verstopte rioolputjes. Op een aantal terrassen zijn ook parasols weggewaaid.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons