Ninove 27 Feb 2020 - 23u21
Lichte regen
2.51°C

Prinsessen kwamen op bezoek tijdens zomerkermis

24 juli 2018
Prinsessen kwamen op bezoek tijdens zomerkermis

#Ninove  -De zomerkermis is vandaag, dinsdag, toe aan zijn laatste dag maar op maandag kwamen de prinsessen Ariel, Doornroosje en Rapunzel langs om samen met de kinderen ritjes te maken op de verschillende attracties. Met bewonderende blikken keken de kleintjes naar de prinsessen die ze kennen uit de programma's op tv, en ze wilden dan ook graag met hen op de foto als aandenken. Enkele sfeerbeelden van de kermis.

GNE   Foto's Giovanni Neckebroeck  

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons