Ninove 10 Apr 2020 - 10u17
Clear Sky
8.89°C

ILvA-ploegen starten volgende week om 5 uur ’s ochtends

20 juli 2018
ILvA-ploegen starten volgende week om 5 uur ’s ochtends

NINOVE – De ILvA-ploegen starten in de week van 23 juli al om 5 uur 's ochtends met de afvalinzameling, in plaats van om 6 uur.

Deze maatregel laat hen toe een uurtje vroeger te stoppen met hun ronde. Op die manier kunnen ze de namiddaghitte zoveel mogelijk vermijden.

Zet je afval dus buiten vóór 5 uur ‘s morgens.

Info: http://www.ilva.be/

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons