Ninove 03 Apr 2020 - 22u13
Scattered Clouds
6.81°C

Attracties zomerkermis Ninove zijn er klaar voor

18 juli 2018
Attracties zomerkermis Ninove zijn er klaar voor

#Ninove  -De 35 attracties voor de zomerkermis te Ninove zijn opgebouwd en staan klaar om vanaf donderdag 19 juli de bezoekers te verwelkomen voor 6 dagen kermisplezier in het centrum van de stad.

Nieuw dit jaar is één van de grootste, mooiste en modernste funhouses van het land, de Apres-Ski staat voor megaplezier voor groot en klein. Verder staan er tal van attracties die voor plezier en amusement zullen zorgen, dus zeker een reden om af te zakken naar de omgeving van de Graanmarkt voor enkele uren ontspanning. Op maandag komen de Prinsessen langs waarmee iedereen op de foto kan en die de bezoekers zullen vergezellen op de attracties.  

GNE   Foto's Giovanni Neckebroeck 

 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons