Ninove 06 Apr 2020 - 05u28
Clear Sky
17.02°C

Flierefluiter kermis Meerbeke met 165 jaar Sinte Cecilia Meerbeke

18 juni 2017

Meerbeke - 165 jaar al bestaat de Koninklijke Harmonie Sinte-Cecilia van Meerbeke en dat mocht niet onopgemerkt voorbijgaan!  Dit jaar geen Proms maar een heus FLIEREFLUITERFESTIVAL in het weekend van kermis Meerbeke op 16-17-18 juni.

Op zaterdagavond waren er optredens voorzien van de 2 jeugdorkesten Taccatino & Taccato, ze spelen toegankelijke, mooie en bekende muziek. Nadien een groots verjaardagsconcert van de KH Sinte-Cecilia met special guest "Black Mango"

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons