Ninove 04 Apr 2020 - 22u27
Few Clouds
14.95°C

Grote prijs Beeckman-De Caluwé op donderdag 19 juli

12 juli 2018
Grote prijs Beeckman-De Caluwé op donderdag 19 juli

#Ninove  -Op donderdag 19 juli 2018 organiseert Denderclub Ninove voor de 76e maal de 'Grote prijs Beeckman-De Caluwé', de wielerwedstrijd voor elite renners met contract tijdens de zomerkermis.

Zopas werd de wedstrijd voorgesteld in het zaaltje van café Revue op de Graanmarkt. De inschrijvingen en start vinden plaats in de Onderwijslaan, waarna de renners zich door het centrum slingeren richting Meerbeke-Denderwindeke-Pollare om vervolgens opnieuw richting Ninove te rijden naar de aankomstzone aan de Onderwijslaan. Voorzitter van Denderclub Ninove, Pascal Carael, is trots om te kunnen melden dat de Wielerclub Denderclub Ninove het predicaat van Koninklijk overhandigt krijgt op de Nationale feestdag, waardoor vanaf dan de vereniging als 'Koninklijke wielerclub Denderclub Ninove' door het leven zal gaan. De wedstrijd zal verreden worden over 13 ronden met in totaal 166 km. Rond de aankomstzone zijn drankstandjes voorzien door café De Wettel, ook eetstandjes zijn er te vinden. Er zijn reeds verschillende ploegen die hun komst bevestigt hebben, oa Baloise, Wanty groupe Gobert met Jerome Baugnies en een Columbiaanse ploeg zullen aan de start staan. De start wordt gegeven om 14.00 uur, toegang is gratis en iedereen is van harte welkom langs het parcours. Tijdens de wedstrijd zal er éénrichtingsverkeer van kracht zijn over het gehele parcours, met uitzondering van de gewestwegen.  GNE  Foto's Giovanni Neckebroeck

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons