Ninove 29 Mar 2020 - 19u14
Broken Clouds
4.91°C

Burchtdam: vernieuwen openbare verlichting

09 juli 2018
Burchtdam: vernieuwen openbare verlichting

NINOVE - Eandis vernieuwt de openbare verlichting in opdracht van de stad Ninove.

Daarvoor nemen ze waar nodig eerst de bestaande verlichting weg om die vervolgens te vervangen door nieuwe ledverlichting.

Aannemer Engie-Fabricom voert de werken uit tussen 11/07/18 en 13/07/18. Tijdens die periode zal de doorgang in de Burchtdam overdag onderbroken zijn van 7 uur tot 16 uur.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons