Ninove 09 Apr 2020 - 11u37
Broken Clouds
13.97°C

Big Jump: 60 mensen springen in Dender om aandacht te vragen voor proper water

08 juli 2018

NINOVE  -Zondag is in heel Vlaanderen gedoken voor proper water in de rivieren; ook Ninove deed mee.

Natuurpunt, dat instond voor de organisatie, was uitermate tevreden met de Big Jump. Er waren in Ninove 60 jongens en meisjes, die allen samen vanop de aanlegsteiger het Denderwater insprongen. Nadien mochten diegenen die het aandurfden vanop de brug van 't Oeversteksken naar beneden duiken.

De duikers van de brandweer beveiligden alles. Aan de oevers stond een groot aantal mensen de springers aan te moedigen. Het werd een geslaagde dag voor alle deelnemers.

GNE - Foto's Giovanni Neckebroeck 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons