Ninove 29 Mar 2020 - 21u41
Broken Clouds
4.91°C

Van ambitie gesproken: maak kennis met Giulietta Cheraft, de kleuter met een modellencontract in Parijs

08 juli 2018

NINOVE - Giulietta is nog geen vier jaar oud maar heeft wel al een heus contract op zak bij een modellenbureau in Parijs en Lille.

Haar vader, Misael Cheraft, staat zelf model voor reclamefolders en heeft ook een paar rolletjes gespeeld in een aantal Belgische films. Op vraag van zijn dochter nam hij haar vorig jaar mee naar een fotoshoot. De fotograaf vroeg of hij een aantal shots mocht nemen van haar en van het een kwam het ander.

Papa Misael en haar Filipijnse mama Liezel zijn terecht apetrots op hun dochter, die niet alleen haar looks mee heeft maar ook haar brains. Zo spreekt Giulietta Nederlands, Engels, Tagalog (Filipijns). Ze is zelfs Italiaans aan het leren aangezien ze met haar grote idool Valentino Rossi wil trouwen.
Een mooie meid waar we zeker nog zullen van horen!
BDB
 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons