Ninove 28 Feb 2020 - 11u08
Scattered Clouds
1.91°C

Ninove kleurt zwart-geel-rood

06 juli 2018
Ninove kleurt zwart-geel-rood

NINOVE - Na de wedstrijd Brazilië-België barstte het feest pas echt los in het Ninoofse centrum, dat opnieuw volledig zwart-geel-rood kleurde.

We gingen op pad en maakten sfeerfoto's op de verschillende plaatsen waar supporters bijeen kwamen om de overwinning te vieren. Er was een geweldige ambiance zowel aan het groot scherm als in de omliggende café's. Iedereen kijkt nu al uit naar dinsdag voor alweer een spetterende voetbalavond.

(GNE)  Foto's Giovanni Neckebroeck 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons