Ninove 10 Apr 2020 - 12u11
Clear Sky
8.89°C

Twee auto's branden uit op oprit van huis

05 juli 2018

ROOSDAAL - Net voorbij de grens met Meerbeke in de Hofmeersstraat in Roosdaal (een zijstraat van de Ninoofsesteenweg) zijn donderdagochtend omstreeks 2.30 uur twee voertuigen uitgebrand op de oprit van een woning.

De politie is een onderzoek gestart naar de oorzaak van de autobrand. Dat moet uitwijzen of er mogelijke kwaad opzet in het spel is of dat het om een accidentele brand gaat.

De brandweer van Ninove, die als eerste aankwam, kon niet voorkomen dat de twee auto’s volledig uitbrandden. Er vielen geen gewonden.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons