Ninove 08 Apr 2020 - 16u53
Overcast Clouds
12.03°C

Nieuwe locatie voor de "De Burchtstraat Zingt & Swingt"

04 juli 2018
Nieuwe locatie voor de "De Burchtstraat Zingt & Swingt"

NINOVE  - De vierde editie van 'De Burchtstraat Zingt & Swingt' heeft plaats op vrijdag 6 juli en zaterdag 7 juli 2018 en op de nieuwe locatie aan het Paul de Montplein.

Vrijdag 6 juli 2018 kan men er terecht vanaf 17.00 uur om te genieten van de optredens van THE DIZZY FINGERS (start omstreeks 19.30 u). Daarna zijn THE HITMEN aan de beurt (omstreeks 22.15 u). Tenslotte is er PROMILLE (tot ongeveer 02.30 u). DJ DMP staat die avond in voor de muzikale omkadering.

Zaterdag 7 juli 2018 starten ze terug vanaf 17.00 u met DJ MARC, die de hele avond zorgt voor de muzikale omlijsting. Het eerste optreden is van niemand minder dan YVES SEGERS (19.00 u). DS RIK volgt daarna (om 20.15 u) met aansluitend het optreden van NICKY JONES. Omstreeks middernacht gaat EVELINE CANNOOT (bekend van de muziekzender MENT-TV) van start; SAM GOORIS treedt aan als laatste artiest (om 01.00 u). Nadien neemt DJ MARC nog een keer het heft in handen om het publiek te verwennen tot ten laatste 03.00 uur!

Iedereen is tijdens deze tweedaagse van harte welkom. De toegang is gratis; er is tevens een eetkraam aanwezig.

GNE

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons