Ninove 04 Apr 2020 - 06u59
Scattered Clouds
6.81°C

Rode Kruis Ninove reikt brevetten uit aan cursisten

03 juli 2018
Rode Kruis Ninove reikt brevetten uit aan cursisten

NINOVE - Het Rode Kruis Ninove reikte in het bijzijn van Burgemeester Tania De Jonge en Schepen Katie Coppens de brevetten 'Eerste Hulp' en 'Helper' uit.

22 cursisten slaagden voor de cursus 'Eerste Hulp'. 7 van hen volgden ook met succes de vervolgcursus 'Helper'.

In september start een nieuwe combinatieopleiding (Eerste Hulp en Helper). Deze duurt 12 weken en wordt afgerond met een praktische proef.

Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via  www.rodekruis.be/afdeling/ninove of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De opleiding is gratis en gaat door in de lokalen van de plaatselijke afdeling Ninove, deze zijn gelegen naast de brandweerkazerne : Paul De Montplein 10.

GNE - Foto's Giovanni Neckebroeck 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons