Ninove 29 Mar 2020 - 23u52
Clear Sky
1.84°C

Okegemse Amuzanten houden kaatstraditie in ere

30 juni 2018

OKEGEM - De Amuzanten werden halfweg de jaren zestig opgericht en houden sedertdien de kaatssport levendig. Zo werd een kaatsterrein aangelegd op een gesaneerd stort in Okegem, waar prompt een knusse kantine werd gebouwd naast de ballodroom. Meteen was dit een gedroomde locatie om er wekelijks de kaatssport te bedrijven. De vereniging is intussen een begrip in Okegem waar ze een gevestigde waarde werd in het sociale leven van het dorp.

Iedereen is alvast welkom om vrijblijvend een glaasje te komen drinken, want lidmaatschap is daarbij niet vereist.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons