Ninove 31 Mar 2020 - 01u07
Few Clouds
8.19°C

Nieuwe 'Ninovieters Kaffeegieters' in de maak!

29 juni 2018
Nieuwe 'Ninovieters Kaffeegieters' in de maak!

NINOVE - Het boek “Ninovieters, Kaffeegieters” met meer dan 200 blz. is een begrip in Ninove. In 1982 is het voor de eerste maal uitgegeven en reeds vele jaren uitverkocht. Keer op keer kwam bij de dienst toerisme de vraag of het boek nog te verkrijgen was. Nee dus. Dat bracht de leden van de VVV-Ninove vzw op de idee het boek heruit te geven.

De auteur Erik De Schryver heeft 'Ninovieters Kaffeegieters' ter gelegenheid van deze nieuwe uitgave volledig herwerkt. Hij snijdt nieuwe thema’s aan en breidt het boek gevoelig uit.

Dit unieke fotoboek met honderden foto’s, daterend vanaf 1850 tot de fusie van 1977, is hét ultieme naslagwerk voor wie de vorige generaties Kaffeegieters (beter en/of opnieuw) wil leren kennen.

De Ninovieters staan centraal of het nu politiemannen, notarissen, sporters of gewone stervelingen waren. Er is aandacht voor de lucifernijverheid, de fotografie, het volksleven en oneindig veel meer.

Ninove is veel veranderd maar in deze 'Ninovieters Kaffeegieters' zit de ziel van 'de Oudste, de Stoutste en Wijste der Steden' mee ingebonden in elk exemplaar.

Voorinschrijvingen

Mogelijk van 1 juli tot 15 augustus 2018. Prijs per boek: € 22,00 (bij voorinschrijving).

Stort het bedrag van € 22,00 maal het aantal bestelde exemplaren op rekeningnummer: IBAN BE07 0682 0776 8266 op naam van VVV-Ninove vzw. Vermeld jouw naam, het aantal bestelde exemplaren én de gewenste naamvermelding in het boek.

Belangrijk: bij voorintekening worden je naam en woonplaats in het boek vermeld volgens de mededeling op de bankoverschrijving. Wens je GEEN naamvermelding, vermeld dit op je mededeling.

Het boek is vanaf 8 oktober af te halen in het toeristisch bezoekerscentrum Hospitaalkapel, Burchtstraat 44 in Ninove.

Eventuele verzendkosten worden aangerekend. Verkoopprijs na publicatie: € 30,00.

Info: VVV-Ninove vzw – dienst toerisme - 054 31 32 85 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ninovieters Kaffeegieters opnieuw uitgegeven!

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons