Ninove 03 Apr 2020 - 05u43
Broken Clouds
10.09°C

Jungle-muurschildering in de jeugdbib door leerlingen Academie voor Beeldende Kunst Ninove

24 juni 2018
Jungle-muurschildering in de jeugdbib door leerlingen Academie voor Beeldende Kunst Ninove

#Ninove  -Zaterdag 23 juni werd de laatste hand gelegd aan een deel van de jungle-muurschildering in de jeugdbib, Rebecca Van Rampelberg geeft les aan de Academie voor Beeldende en Audio Kunst Ninove en nam het penseel ter hand. Aan de hand van sjablonen en tekeningen die ontworpen werden door haar leerlingen van het 5de en 6de leerjaar (11-12 jaar) heeft ze in de bib een jungle-muurschildering gemaakt ter hoogte van de leeshoek in de jeugdbib. Aan kleuren alvast geen gebrek!  (GNE) Foto's Giovanni Neckebroeck 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons