Ninove 08 Apr 2020 - 15u41
Overcast Clouds
12.03°C

WK-gek Ninove ziet Rode Duivels schitteren

23 juni 2018
WK-gek Ninove ziet Rode Duivels schitteren

#Ninove  - Een WK-gek Ninove zag de Rode Duivels schitteren in hun match tegen Tunesië. De Garden of Eden was volledig volgelopen met meer dan 2000 toeschouwers om te genieten van een spectakelmatch met maar liefst 7 doelpunten, het werd in België - Tunesië 5-2. De duizenden supporters in het centrum genoten in een blakende zon van een schitterende namiddag topvoetbal, niet enkel op de OCMW-site met het reuzescherm maar ook in de talloze café's in het centrum waren supporters samengekomen om de Duivels te zien winnen. Door de massa volk werd de Burchtstraat afgesloten voor het verkeer zodat ook aan de café's de veiligheid gegarandeerd was voor de supporters op straat.  (GNE) Foto's Giovanni Neckebroeck

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons