Ninove 10 Apr 2020 - 17u32
Clear Sky
8.89°C

Nieuwe directie voor woon- en zorgcentrum Wilgendries in Voorde en Aspelare

22 juni 2018
Nieuwe directie voor woon- en zorgcentrum Wilgendries in Voorde en Aspelare

VOORDE-ASPELARE - Het woon- en zorgcentrum Wilgendries met vestigingen in Voorde en Aspelare werkt voortaan onder een nieuwe directie en maakt deel uit van Fievez&Beyens met 14 vestigingen in België.

Kelly Verstockt en Maarten Drieghe, respectievelijk directrice in Aspelare en directeur in Voorde, streven naar kwaliteit in zorg en wonen; het moet voor de bewoners een echte thuis zijn.

Een punt, waarnaar veel aandacht gaat, zijn de maaltijden. Daarvoor werken ze deels met streekgebonden producten en ook hier streven ze naar kwaliteit.

In Aspelare zijn er 105 bedden; de vestiging in de groene omgeving van Voorde is met 68 bedden iets kleiner.

Ter gelegenheid van de overdracht naar de nieuwe directie werd een receptie met hapjes en drankjes aangeboden aan de bewoners en hun familie.

(GNE)  Foto's Giovanni Neckebroeck  

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons