Ninove 29 Mar 2020 - 17u23
Broken Clouds
4.91°C

Voetganger en kindje aangereden aan Sint-Theresiakerk

15 juni 2018

#Ninove - In Ninove is vanmorgen een voetgangster met haar kindje  gewond geraakt toen zij aangereden werd door een personenwagen, vermoedelijk op het zebrapad.

Het ongeval gebeurde rond 7 uur op het kruispunt van de Sint-Theresiakerk in de richting van Meerbeke De omstandigheden van het ongeval worden nog onderzocht wellicht was de chauffeur van de wagen verblind door de laaghangende zon, er werd geen verkeersdeskundige aangesteld. 

Het slachtoffer en het kind werden naar het ziekenhuis gebracht voor verzorging. Het ongeval zorgde vanmorgen voor verkeershinder in de richting van Brussel

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons