Ninove 05 Apr 2020 - 02u47
Few Clouds
14.95°C

Motorrijder botst tegen automobilist

14 juni 2018

#Ninove - Een motorrijder is donderdagavond gewond geraakt na een aanrijding met een personenauto op de Albertlaan in Ninove.

Het ongeluk vond rond 17.15 uur plaats ter hoogte van de Ooststraat. De motorrijder die uit de Oostraat kwam merkte de bestuurder van een personenauto te laat op en kwam hierdoor in botsing. Een ambulances, de politie en de brandweer van Ninove werden opgeroepen.

Het slachtoffer is gestabiliseerd door het ambulancepersoneel en vervolgens met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. Een bergingsbedrijf heeft de motor getakeld. Door het ongeval was er tijdelijke verkeershinder in de richting van de brouwerij Slagmuylder.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons