Ninove 10 Apr 2020 - 05u34
Clear Sky
8.89°C

WK matchen live op groot scherm in kolkend Garden of Eden dorp in hartje Ninove

14 juni 2018

Op de voormalige OCMW-site staat gedurende het ganse WK een supportersdorp. Het evenementenbureau Vaudeville creëerde er een soort festivalweide waar de voetballiefhebbers iedere dag terecht kunnen. Alle wedstrijden zijn er op een super groot scherm te bekijken. Er is een restaurant, een zomerbar en tijdens de wedstirjden van de rode duivels is er een speciaal VIP-arrangement.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons