Ninove 29 Mar 2020 - 18u49
Broken Clouds
4.91°C

Ninove Danst Schenkt cheque aan teledienst

11 juni 2018
Ninove Danst Schenkt cheque aan teledienst

#Ninove  -Tijdens de sponsoravond van 'Ninove Danst' afgelopen weekend kon organisator Walter Praet, van eventhal Cloë,  een cheque overhandigen aan Wilfried Smesman, voorzitter van Teledienst Ninove, voor een bedrag van 1500 Euro. Walter en zijn team zetten zich reeds jaren in om de sociale kruidenier van Teledienst financieel te ondersteunen via de organisatie van Ninove Danst. Dit jaar zal Ninove Danst doorgaan op zaterdag 6 oktober in evenhal Cloë.   (GNE)

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons