Ninove 01 Apr 2020 - 07u33
Clear Sky
6.1°C

Fietstocht "Langs de drie molens" van Ninove

10 juni 2018
Fietstocht "Langs de drie molens" van Ninove

In de Ninoofse deelgemeenten vind je in Appelterre de Wildermolen, een houten staakmolen, in Denderwindeke de Molen ter Zeven Wegen, een stenen bovenkruier en in Meerbeke de Fonteintjesmolen, de pas gerestaureerde watermolen. Daarmee is Ninove een unieke molengemeente die liefst drie types van werkende molens op zijn grondgebied heeft. Je fietst van molen tot molen, uiteraard langs typische molenlandschappen. Bij elke molen hou je halt, krijg je de nodige uitleg en neem je binnenin een kijkje. In de Fonteintjesmolen kan je na aankomst zelfs een molenpannenkoek eten, we zorgen zelfs voor een streepje muziek.

Wanneer: Vandaag, zondag 10 juni 2018

Vrije start: tussen 13 uur en 14 uur, Fonteintjesmolen, Stenebrug 71, Meerbeke

Afstand: +/- 22 km

Deelname: €5 per persoon, 2 drankjes inbegrepen 

(GNE)

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons