Ninove 28 Mar 2020 - 18u15
Clear Sky
12.57°C

Een blik achter de scherven

31 mei 2018

NINOVE - De archeologen van SOLVA geven vrijdag 1 juni tekst en uitleg bij de opgravingen op de site van het toekomstigbedrijventerrein Doorn Noord.

Waar binnenkort het bedrijventerrein Doorn Noord komt, tussen de Expresweg en de Aalstersesteenweg, bevonden zich 3.000 à 4.000 jaar terug grafheuvels. En een driehonderdtal jaar geleden was er een groot leger op doortocht, dat kamp hield op deze site.
De archeologen van SOLVA Dienst Archeologie, die de opgravingen uitvoeren, zetten op vrijdag 1 juni hun deuren open (17 uur tot 20 uur). Je verneemt er niet alleen meer over de vondsten, maar ook over het onderzoek dat zij er voeren.
 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons