Ninove 29 Mar 2020 - 18u39
Broken Clouds
4.91°C

Actie 'Iedereen tegen Kanker' te Okegem

29 mei 2018
Actie 'Iedereen tegen Kanker' te Okegem

#Okegem  - Op zaterdag 2 juni organiseert Amber Scheerlinck, studente gezondheids- en welzijnswetenschappen aan het Sint-Augustinusinstituut en woonachtig in Okegem een actie in het kader van 'Iedereen tegen Kanker'. Na de misviering van 18.30 uur zal er een menselijke kring gemaakt worden rond de kerk, waarna er 1 minuut stilte wordt gehouden als steun voor alle mensen die lijden aan deze vreselijke ziekte. Zowel voor mensen die aan botkanker lijden, waar het eindwerk van Amber over gaat, als voor iedereen die één van de vele andere varianten van deze ziekte heeft. Afspraak aan de kerk van Okegem op 2 juni om 19.15 uur, iedereen is welkom en alle aanwezigen krijgen een kleine attentie.  (GNE)

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons