Ninove 01 Apr 2020 - 22u46
Clear Sky
7.73°C

Kruispunt Graanmarkt-Oude Kaai opengesteld

25 mei 2018
Kruispunt Graanmarkt-Oude Kaai opengesteld

#Ninove  - Vanaf vrijdag 25 mei zal het kruispunt Graanmarkt-Oude Kaai en Twijndersplein opengesteld worden voor alle verkeer. De aannemer van de wegenwerken heeft op woensdag de onderlaag in asfalt aangebracht waardoor het kruispunt open kan, enkel voor het aanbrengen van de toplaag zal het later nog één dag moeten afgesloten worden. Verkeer komende vanaf de Graanmarkt kan rechts afdraaien naar de Oude Kaai en via de bypass over de parking richting Mallaardstraat rijden. Ook vanaf de Koepoortstraat kan men via het Twijdersplein richting Oude Kaai of Graanmarkt naar het centrum rijden en vanaf de Oude Kaai kan men richting Graanmarkt. Hierdoor komt er een einde aan de grootste verkeershinder. Het kruispunt Mallaardstraat met Bhenplein zal in de komende weken opengesteld worden nadat het middeneiland geplaatst is en de toplaag gegoten is.  (GNE)  Foto's Giovanni Neckebroeck  

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons