Ninove 28 Mar 2020 - 20u55
Clear Sky
12.57°C

Evenementen en Sinksenkermis brengen veel volk naar centrum

21 mei 2018
Evenementen en Sinksenkermis brengen veel volk naar centrum

#Ninove   - De Sinksenkermis bracht de voorbije dagen al heel wat volk naar het centrum, met volle terrasjes en veel ambiance. Op zaterdag was het de K.H. Sint-Cecilia uit Appelterre-Eichem die een kermisconcert bracht in de Langemuntsstraat. Op zondag brachten Amanda & The Whoopies retrosfeer in het prachtige kader van de spiegeltent. Amaryllis Temmerman uit Ninove bracht met haar companen Woody, Willy en Wally Whoopie feelgoedmuziek uit de jaren vijtig en zestig, en bovenal met een sterk staaltje visuele humor. Het publiek genoot ervan. Op de Graanmarkt was het DS Rik die met Nederlandstalige hits afgewisseld met gekende Engelstalige de ambiance erin bracht rond het kermisplein. Ook vandaag en morgen kan men genieten van de kermisattracties of van een optreden in de spiegeltent waar alle optredens gratis toegankelijk zijn.   (GNE)  Foto's Giovanni Neckebroeck   

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons