Ninove 01 Apr 2020 - 18u15
Clear Sky
7.73°C

Kleurrijk Ninomundo met muziek, hapjes en drankjes van verschillende culturen

19 mei 2018

#Ninove  - Ninomundo, het feest dat de verschillende culturen die onze stad rijk is in contact brengt met de Ninovieters was andermaal geslaagd. Het was het moment om kennis te maken met culturen die men normaal enkel tijdens het reizen naar zijn vakantiebestemming leert kennen. Met muziek, optredens, hapjes en drankjes op het Niniaplein maakten vele Ninovieters op een aangename manier kennis met deze bewoners van de stad. Op hun eigen manier zetten ze de specialiteiten van hun land in de kijker en laten de mensen zo meer te weten te komen over hun afkomst en hun leven, dit met wederzijds respect.   (GNE)  Foto's Giovanni Neckebroeck 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons