Ninove 09 Apr 2020 - 20u58
Clear Sky
21.86°C

Ronde van Schoonderhage viert tienjarig jubileum met succes

11 mei 2018

#Pollare - Traditiegetrouw organiseerde de VZW Schoonderhage en Ninove Cycling Team op Hemelvaartdag 10 mei hun Ronde Van Schoonderhage. Het gaat hier om een sportief event dat voor de tiende maal doorging aan de oevers van de dender in de omgeving van Café De Zwarte Flesch in Pollare. De sportieve organisatie van de fietstochten lag in handen van Ninove Cycling Team : een jonge en dynamische groep van fietsvrienden met het hart op de juiste plaats. (ADU)

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons