Ninove 07 Apr 2020 - 07u00
Scattered Clouds
8.72°C

Nieuwe Koning en Onderkoning bij wipschutters Ninove

09 mei 2018
Nieuwe Koning en Onderkoning bij wipschutters Ninove

#Ninove  -Op de site van KHM Sint Medard in de Abdijstraat te Ninove werd de “Koning van de stad Ninove”- schutting gehouden. De eer van Koning van de stad Ninove 2018 viel te beurt aan Frank Van Impe die de koningsvogel in de vierde ronde wist neer te halen. De eer van onderkoning in 2018 ging naar Van Mulder Michel, die de vogel in de zesde ronde naar beneden kon schieten.  (GNE)

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons