Ninove 27 Feb 2020 - 22u42
Lichte regen
2.51°C

Vlottentocht op Dender onder stralend zonnetje

05 mei 2018

#Ninove  - De jaarlijkse vlottentocht op de Dender vond plaats onder schitterende weersomstandigheden, er werden 19 vlotten te water gelaten. De Ninoofse Jeugdraad die instond voor de organisatie was tevreden met de opkomst, in hoofdzaak jeugdverenigingen maar ook carnavalsvereniging De Zjielen tekenden present. De tocht ging van start aan de Onderwijslaan tegenover het Ninoofse stadspark en eindigde aan het standbeeld van De Dikke van Pamel in ... Pamel. In totaal namen 170 jongeren deel vanop één van de 19 vlotten, de tocht werd begeleid door de brandweerzone Zuid-Oost met twee motorboten om de veiligheid van de deelnemers te verzekeren. Het werd een geslaagde dag waarbij de deelnemers vanop het water genoten van de stralende zon.   (GNE)  Foto's Giovanni Neckebroeck  

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons