Ninove 10 Apr 2020 - 11u13
Clear Sky
8.89°C

Grote Bellemanfeesten geven dag van de arbeid een extra tintje plezier

01 mei 2018
#Ninove - Naar jaarlijkse traditie kon je op dinsdag 1 mei opnieuw genieten van de Bellemanfeesten aan de Denderkaai in Ninove.
Deze feesten startten om 9 uur met de elfde editie van de Grote Rommelmarkt die je kon bezoeken tot 22 uur. Gans de dag door waren er optredens en  randanimatie. Onder andere Luc De Clus en Hedwig Jacobs gaven het beste van zichzelf.
's Middags was er de barbecue met De Zjielen, want van een ganse dag te feesten krijgt een mens honger natuurlijk. Ondanks dat er slecht weer voorspeld was, werd het een zonovergoten dag.
 
Vanaf 14 uur was er de Grote Braderij op de rechteroever en om het geheel af te maken was er ook nog een avondmarkt die georganiseerd werd door de vzw Rechteroever, met de medewerking van de marktkramersvereniging 'De Vlaamse Ardennen'.
Het werd opnieuw een trekpleister voor vele gegadigden! (BDB)
 
 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons