Ninove 29 Mar 2020 - 19u07
Broken Clouds
4.91°C

Lokale Helden op Tournée Café

28 april 2018
Lokale Helden op Tournée Café
#Ninove - Geen centrale podia op de markt of in het park dit jaar. Op vrijdagdagavond gaven in het centrum van Ninove 12 lokale helden het beste van hun kunnen.
In 8 verschillende cafés kon je hen tussen 21 uur en 23 uur gaan bewonderen. Alle muziek genres kwamen hier aan bod, van Hip Hop tot Singer-songwriters. Het mooie geheel werd afgesloten met een afterparty in de culture pub door DJ Pablo who ?
 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons