Ninove 04 Apr 2020 - 14u12
Few Clouds
14.95°C

Ambiance met optredens op Sossenrock Ninove

26 april 2018
Ambiance met optredens op Sossenrock Ninove

#Ninove  -Op maandagavond 30 april staat Sossenrock opnieuw op de festivalaffiche. Met het optreden van Generation6 gaat de avond van start om 18.30 u, waarna het de beurt is aan de Fun Yards with special Guests om het publiek te laten swingen en op temperatuur te brengen voor de afsluiter van de avond, De Jartellen. Alles heeft plaats in de Geraardsbergsestraat en de toegang is gratis.   (GNE) 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons